BILI SMO U IVANJICI, ALI...
Број читања: 1454
14.06.2015.
... успоменар ће се свестина само једну фотографију – после представе! Фото апарат се нешто узјогунио па је само та једна једина фотографијица остала. Па, добро! За успомене су потребни добри другари и лепо дружење, а у Ивањици је било и једно и друго. Фотографија само служи као подсетиник. А неке фотографије подсећају и на чувену ТВ серију „Више од игре“ која је добрим делом снимана баш у овој вароши. У сваком случају, када смо кренули на пут рекли смо – „Баш би било фино!“ – и било је фино. А у успоменар стављамо неке лепе фотографије лепе Ивањице.
„BAŠ BI BILO FINO“ SUTRA U IVANJICI
Број читања: 1270
12.06.2015.
„Дечја Земља“ сутра путује у Ивањицу и са собом носи све оно лепо што је спаковано у дечјем кабареу „Баш би било фино!“ Бода, Маки и Јоцко ће своје песме са другарима у Ивањици мењати за њихово ђускање, певање, смејање... Све што вреди да се дуго памти као супер провод. Наравно, направићемо и фото успоменар и показати вам како смо се провели.
USPOMENAR NA ZAVRŠNI ČISTUNKOV EKOFESTIVAL U TOPOLI
Број читања: 1303
05.06.2015.
Данас је у Тополи одржан трећи, ове године ипоследњи, Екофестивал Чистунко компаније АСА. Зашто баш данс? Па, данас је Светски дан екологије. Срећна вам чистоћа воде, ваздуха, шума, река, паркова... Срећна вам чистоћа природе, свих наших градова и села, срећна вам чиста Земља цела! Бода, Маки и Јоцко дружили су се са Тополчанкама и Тополчанима предшколцима, плесачима, рецитаторима, каратистима, фолклорцима... свима који чувају природу. Да весеље буде веселије а дружење другарскије допринели су и Матеја Бокан, Тоде Николетић, Арса с Марса, Мошо Одаловић, Манда, Раша Попов и Сара Јо. И то је било...