ŠALABALABAJKA U INĐIJI
Број читања: 1225
29.05.2015.
У недељу Дечја Земља путује у Инђију. Другари Инђијанке и Инђијанци :) славе Тројице, своју градску славу, па су нас позвали у госте. Приказаћемо им „Шалабалабајку“, да се слатко забавимо. Показаћемо вам успоменар, наравно.
U MALENOJ BATOČINI DOMAĆINI MNOGO FINI
Број читања: 1342
23.05.2015.
Јуче је у Баточини компанија АСА организовала други овогодишњи Чистунков Екофестивал, али ви то знате. Најавили смо и обећали да ћемо показати како нам је било. Обећање испуњавамо, довољно је да кликнете на ДЕТАЉНО и све ће се показати, али пре тога да овам кажемо још ово: У петак 5. јуна трећи Чистунков Екофестивал АСА организује у Тополи, провод ће бити да се памти па – ко воли нека изволи! Е, сада гвирните у успоменар.
ČISTUNKOV EKOFESTIVAL SUTRA U BATOČINI
Број читања: 1315
21.05.2015.
Пре скоро месец дана Чистунко компаније АСА нас је одвео у Кикинду на први овогодишњи Екофестивал. Сутра нас води у Баточину на још једно еколошко дружење. Бода, Маки и Јоцко се овоооооолико радују јер ће се, осим са другарима из Баточине, опет супер дружити са Мошом Одаловићем, Тодеетом Николетићем, Матејом Боканом, Саром Јо, а доћи ће нам и Манда и Раша Попов – чувени Раша, проналазач најдивнијих начина да се лепо и срећно одраста. Дружење ће почети у 11 и трајаће све до...