MUDROLIJE SUNĐER BOBA – USPOMENAR
Број читања: 1318
25.04.2015.
Данас је на Дечјем сајму у Београду било освежавајуће слатко као, уосталом, и увек када се у играњац умешају другари из Фрикома. Бода, маки, Јоцко, фрикомов Меда и Сунђер Боб Коцкалоне су се у представици „Мудролије Сунђер Боба“ дружили са девојчицама и дечацима и – баш је било...
EVO KAKO NAM JE  BILO U KIKINDI
Број читања: 1154
25.04.2015.
Боду је болела тибица, па је дан провео у тоалету да не би направио неку штету, али су зато на Екофесативал којi су, у сусрет пролећу, организовали Општина Кикинда и АСА – компанија која се вредно брине да око нас свет буде чист, здрав и леп – дошли сви другари. За уживање дечјем кикиндском народу Маки и Јоцко су причали еколошку причу у којој су се појавили и Дечји хор „Чуперак“, и Матеја Бокан, и Миња Субота, и кикиндске балерине, и Мошо Одаловић, и Тоде Николетић, и кикиндске еколошке свезналице, и Арса с Марса, и Љубивоје Ршумовић, и Сара Јовановић, и победници на конкурсу за маскоту Чистунка, и... Ма, доста више то – и... Гвирните у успоменар и све ћете видети.
MUDROLIJE SUNĐER BOBA NA DEČJEM SAJMU
Број читања: 1235
24.04.2015.
Бода, Маки и Јоцко су данас у Кикинди, на Екофестивалу. Када се врате показаће вам како су се провели, а ми јављамо: СУТРА, У СУБОТУ, БОДА, МАКИ И ЈОЦКО СУ У БЕОГРАД, НА ДЕЧЈЕМ САЈМУ. Позвали су их Заувек Другари из Фрикома да им помогну да деци прикажу „Мудролије Сунђер Боба“. Какве сад то везе имају Бода, Маки, Јоцко, Фриком и Сунђер Боб Коцкалоне, питате се, можда, ви? Е, имају! Имају сладоледне везе! Представиће један нови и подсетити на један стари сладолед. Како који? Па, гвирните у ДЕТАЉНО!