BAŠ SMO SE LEPO PROVELI U RAŠKI
Број читања: 1457
18.08.2014.
Да ли сте некада били у Рашки? Дечја Земља јесте, и то данас. Што је лепа ова варош! И што су другари фини! И што је повод нашег дружења леп! Све сама лепота и финоћа, стварно. У Рашки се одржавају 21. Духовне свечаности на којима су гости били Бода, Маки и Јоцко. Они су се са другарима играли у представи „Прљаво или чисто – није исто“. Ево, видите...
U PONEDELJAK PUTUJEMO U RAŠKU
Број читања: 1419
15.08.2014.
Овог викенда одржавају 21. Рашке духовне свечаности на су у госте позвали и Дечју Земљу. Бићемо први пут у овој лепој вароши. Бода, Маки и Јоцко ће другарима приказати представу „Прљаво или чисто – није исто“. Када се вратимо кући у успоменар ћемо спаковати лепа сећања. Наравно, и ви ћете моћи да их видите.
VUKADINOVA ČAROBNA LAMPICA
Број читања: 1455
13.08.2014.
Ево и другог књижуљка у едицији „Шалабалабајке за читање“ београдског Медиа Планета. Из штампе је изашла „Вукадинова чаробна лампица“ коју је чика Јоцко написао тако што је претумбао познату арапску нарадну бајку „Аладинова чаробна лампа“, а Саша Гвозденовић је целу причицу лепо нацртао, па све то овако изгледа. Ако вам се допадне, књижуљак потражите у бољим књижарама.