ŠTRUMPF SELO U SUBOTU U... PA GDE NEGO U SUBOTICI
Број читања: 1587
30.05.2013.
У суботу 1. јуна, одмах пошто очистимо Саву и окончамо еколошко дружење, хитамо у Суботицу. Јер ће тамо од 16 часова бити Фрикомово „Штрумпф село“. Обећавамо друшење – весело! И слатко и сладоледно уживање једно. И свето – ако не буде кише. Шта да се каже више? Па, ако све буде у реду у нашем фотоуспоменару видећете како смо се провели.
HAJDEMO NA „DANE SAVE“
Број читања: 1327
30.05.2013.
У суботу 1. јуна у Београду ће бити обележен „Међународни Дан Саве“. То је дан када све државе кроз које протиче река Сава организују разне програме и манифестације којима подсећају на значај ове реке и потребу да је чувамо. Обележиће га и општина „Савски венац“ – прво чишћењем обала а потом и разноврсним програмима. А када се говори о чистоћи и очувању животне околине не може да прође без Дечје Земља и акције „Прљаво или чисто – није исто“ Градске чистоће Београда. Од 11 часова са друарима ћемо чистити обалу, а потом, негде око 13 часова, разменићемо све еколошке мудрости које знамо. Уз музику, наравно. И ви сте добродошли на ово корисно дружење. И опет једно наравно – ако не буде кише!
PRIČICE I SLIČICE O NOVOBEOGRADSKIM EKOLOŠKIM SVEZNALICAMA
Број читања: 1466
27.05.2013.
Ако никада нисте били у ОШ „Борислав Пекић“ на Новом Београду пропустили сте прилику да упознате одличне другаре и праве еколошке свезналице. И оно што је још лепше – они своје еколошко знање претварају у еколошко понашање и воде бригу о чистоћи тако што смеће одвајају за рециклажу. Због тога дружење са њима с особитом радошћу чувамо у нашем фотоуспоменару.