USPOMENA NA „PRLJAVO ILI ČISTO...“ U OŠ „VOJVODA STEPA“
Број читања: 1527
25.09.2012.
Кумодрашка деца у ОШ „Војвода Степа“ не само да су лепа већ су – кумодражесна! О екологији, рециклажи и чистоћи знају таман толико да свакога могу да подуче. И фина су, нема шта. Маки, Бода и Јоцко су уживали за време дружења, Јаца и Аца из Градсске чистоће Београда уживали су док су им делили поклоне, а и њима је, кажу, баш било супер. А како то супер...
„PRLJAVO ILI ČISTO – NIJE ISTO“ U OŠ „VOJVODA STEPA“...
Број читања: 1431
22.09.2012.
... па због тога путујемо у Кумодраж. Тамо се школа налази, и у њој радознали другари – еколошке свезналице. Маки, Бода, Јоцко и другари из Градске чистоће Београда припремили су све: и песмице, и питања, и поклоне, наравно. Ако сутра не будете са нама, показаћемо вам фотографије да видите како смо се лепо провели.
ODLOŽENA  „ŠALABALABAJKA“ U „VUKU“
Број читања: 1464
21.09.2012.
Шта да се ради, и то се догађа. „Шалабалабајка“ коју је у недељу 23. септембра требало да прикажемо у београдској Установи културе „Вук Караџић“ – одложена је. Али само до идуже недеље, до 30. септембра. Тада ћемо се гледати и дружити – тачно у подне. Дружења би требало да наставимо и у октобру, и уз „Шалабалабајка“, али и уз Дечји кабаре „Баш би било фино“, па и уз „Доктора Дексија“, чувеног стручњака за дечје проблеме... Ма, биће тога, али прво да се видимо у недељу 30. септембра. Своју улазницу можете резервисати на телефоне 011/24-24 -860 или 011/24-21-314. Можете и на e-mail адреси biletarnica@ukvuk.org.rs или преко формулара на WEB сајту Установе културе „Вук Караџић“. Ми вас чекамо!