USPOMENA NA ŠALABALABAJKASTO DRUŽENJE U „VUKU“
Број читања: 1716
30.09.2012.
Јавили смо да ове недеље одлагања нема – и није га било. Нисмо се баш гурали у гужви, али кога је да то брига када је друштванце било одабрано. Како се су се Бода, Даца и Јоцко играли са другарима у београдској Установи културе „Вука Караџић“ – погледајте у нашем фото-успоменару. Ако се после тога упитате када ћемо се опет дружити, за сада не знамо, али ћемо сигурно јавити. А сада кликните на ДЕТАЉНИЈЕ: Три, два, један – сад!
„PRLJAVO ILI ČISTO – NIJE ISTO“ PONOVO U BATAJNICI...
Број читања: 1688
28.09.2012.
... али сада у другој школи. Ова се зове „Бошко Павковљевић Пинки“ и толико нестрпљиво чекају дружење са Бодом, Маријом, Јоцком и другарима из Градске чистоће Београда, да су изазвали малу забуну. Очекивали су да дођу истог оног петка кад су већ били у Батајници, спремили се, чекали, чекали... и чекали... али их нису дочекали. И било им је криво, а мало су се и љутнули. А само због тога што су мислили да ће истог дана доћи и код њих, а нити су им се најавили, нити су имали времена... Али, зато када су чули за овај немили догађај, одмах су одлучили: ПРВО октобарско дружење биће ПРВОГ октобра у 10 часова – код њих! И видећете како је протекло, или ако тамо дођете или овде у вестима са фото-успоменаром.
„ŠALABALABAJKA“ U „VUKU“ - NAJZAD
Број читања: 1757
26.09.2012.
Е, ове недеље одлагања нема! „Позориште Дечја Земља“ у београдску Установу културе „Вук Караџић“ доводи у госте Лавука, Црвенљугу и Бакадеку. То значи да ћемо се играти у представи „Шалабалабајка“. Почећемо тачно у подне. Своју улазницу можете резервисати на...