LETNJE „PRLJAVO ILI ČISTO – NIJE ISTO“ NA GARDOŠU
Број читања: 1718
31.07.2012.
Сећате ли се где смо завршили другу сезону акције „Прљаво или чисто – није исто“ Градске чистоће Београда и после ког дружења смо вам рекли довиђења до септембра? Било је то пре скоро два месеца тако да и није необично ако се не сећате. Зато ћемо вас подсетити: оба јунска дружења била су у Земуну, прво у ОШ „Мајка Југовића“ а друго у ОШ „Петар Кочић“. И свидело нам се ту, у том лепом, Земуну, па скоро да одатле нисмо ни мрднули. Само што су се синоћ Бода, Даца и Јоцко играли на „Гардошу“. Ево...
ALI „PRLJAVO ILI ČISTO...“ – NIJE
Број читања: 1729
30.07.2012.
И неће бити одложено! Као што смо најавили, вечерас од 20,30 часова еколошко рециклажно дружење „Прљаво или чисто – није исто“ Градска чистоћа Београда поклања деци Земуна. Планирамо да се дружимо на Гардошу, али ако нам киша не дозволи као синоћ, дружење ће бити у Дому ваздухопловства. Наравно, улаз ће и ту бити бесплатан!
„ŠALABALABAJKA“ NA GARDOŠU ODLOŽENA ZBOG KIŠE
Број читања: 1649
30.07.2012.
Хтели смо да се играмо, стварно. Кренули смо на пут истински радосни али нас је зауставила киша. Није да смо ми направљени од шећера па да се на киши истопимо, не бојимо се ми ње, али ово није била киша већ – кишурина! Пљусак! И грмело је и севало! И дувао је јак ветар! Свако паметан би се склонио на неко сигурно и суво место. Ето, због тога је „Шалабалабајка“ одложена. Надамо се да вечерас неће падати, дувати, грмети и севати, јер је вечерас од 20,30 часова на програму еколошко дружење „Прљаво или чисто – није исто“. Дружење је ово важно јер је сасвим рециклажно. Дођите. А што се „Шалабалабајке“ тиче, њи би требало да играмо неки други дан. Јавићемо вам када.