VIKTOR U PONEDELJAK PUTUJE NA OPERACIJU
Број читања: 1399
29.03.2012.
„Поштовани другари из Дечје Земље“, желим да вас обавестим да су вртићи од свих представа и концерта у Дечјем културном центру укупно сакупили 392.000,00 динара. Хвала вам пуно што сте нам пружили подршку. Сви заједно омогућили сте нам да у понедељак кренемо на пут, без страха да нам новац зафали. Велики поздрав од породице Ревес“. Ово је порука коју смо јуче добили. Баш нас је обрадовала. Виктор ће отићи на операцију и спасити свој вид. Поносни смо што смо могли да му помогнемо. Викторе, срећан ти пут и – видимо се када се вратиш.
USPOMENA NA DRUŽENJE U OŠ „ĐURO STRUGAR“
Број читања: 2029
27.03.2012.
Шта има ново на Новом Београду – осим Новог Београда који је заувек нов? Нова је школа коју смо посетили, зове се „Ђуро Стругар“. Нови су другари које смо упознали, зову се... Их, много их је било да свима напишемо име. Ново је и... У ствари, све је остало старо – деца о рециклажи све знају! Ако њих питате, живели бисмо и чистије и здравије, и не бисмо се расипали већ бисмо отпад рециклирали. Јер, све може да се рециклира: од старих лименки могу се направити нове, од старог папира може се направити нов, и стара пластика се може прерадити, једино се старе симпатије не рециклирају – то су нам јасно ставили до знања. Старо је и то да су...
EKOLOŠKA EKSPEDICIJA NA NOVOM BEOGRADU
Број читања: 1567
26.03.2012.
Еколошки караван „Прљаво или чисто – није исто“ Градске чистоће Београда сутра путује на Нови Београд. Бода, Маки и Јоцко биће гости другарима у ОШ „Ђуро Стругар“. Дружење почиње у 10 часова, а по његовом завршетку еколошке свезналице од Градске чистоће добијају поклоне. Ако сумњате да ли ће их заслужити – не брините због тога. Сви другари су до сада показали и доказали да о екологији, чистоћи и рециклажи много тога знају, само неко треба да их пита. А није лоше и да их послуша. Бар понекад.