ZNATE LI GDE SU UGRINOVCI?
Број читања: 1755
30.10.2012.
Прођете Београд, па Нови Београд, па Земун, па Батајницу, онда скренете десно и – ту сте! У Угриновцима, у ОШ „Станко Марић“. Можда изгледа да је далеко, али није. Посебно ако знате да вас тамо чекају другари, ем сасвим нови, ем сасвим супер. Са њима су се данас, у акцији Градске чистоће Београда „Прљаво или чисто – није исто“ дружили Бода, Маки, Јоцко, Јаца и Аца. Наш фото успоменар показаће само делић успомена, онај који је могао стати на фотографије. Гвирните.
A U UTORAK 30. OKTOBRA IDEMO U UGRINOVCE...
Број читања: 1431
25.10.2012.
... јер се тамо налази Школа „Станко Марић“ и у њој девојчице и дечаци о којима смо чули много лепог. На пример, рекли су нам да су добри ђаци. Па су нам рекли да су и добри другари. Још су нам рекли... Ма, све нај-нај. Е, збога тога им еколошки караван „Прљаво или чисто – није исто“ долази у госте јер Бода, Маки, Јоцко и другари из Градске чистоће Београда једва чекају да их упознају. Ово последње октобарско еколошко дружење почиње пола сата пре поднева, па ко дође – добро је дошао. Ко не дође – може да гвирне у наш фото успоменар и види како смо се дружили.
ŠKOLA ČISTA, PROSTO BLISTA
Број читања: 1674
22.10.2012.
Трећаци с нам причали и показали шта све знају о рециклажи, чистоћи и екологији, али су нам још рекли да сви другари у њиховој школи „Стеван Сремац“ исто то знају. И поштују, што је важније. Ако не верујете Боди, Макици и Јоцку, ако не верујете ни другарима из „Градске чистоће Београда“ – а требало би јер им је ово било сто девето дружење у акцији „Прљаво или чисто – није исто“, ако, дакле, не верујете њима, а ви верујте својим очима. Погледајте наш фото успоменар.