MUDRI BIRAJU DA RECIKLIRAJU
Број читања: 1499
31.05.2011.
Данас, последњег дана месеца маја, одржано је и последње мајско еколошко дружење у акцији „Прљаво или чисто – није исто“ Градске чистоће Београда. Домаћини су били девојчице и дечаци у ОШ „Краљ Петар Други Карађорђевић“ на Врачару, а гости – Бода, Маки, Јоцко и другари из Градске чистоће. Домаћини су били фини, важни и рециклажни, а гости пристојни, распевани и уз то су донели и поклончиће. Све у свему, било је то још једно дружење које смо запамтили и фотографски. Ко не верује нека кликне на ДЕТАЉНИЈЕ, ту се све види.
 EKOLOŠKO DRUŽENJE U ŠKOLI „KRALJ PETAR II KARAĐORĐEVIĆ“
Број читања: 1650
29.05.2011.
Мај траје још сутра, па ће последње мајско еколошко дружење у акцији „Прљаво или чисто – није исто“ Градске чистоће Београда бити одржано у последњем тренутку. Тако смо се договорили. У уторак 31. маја Бода, Маки и Јоцко одлазе на Врачар, у ОШ „Краљ Петар ИИ Карађорђевић“. Тамо их тачно у 10 часова чекају девојчице и дечаци, другаци и трећаци, да прозборе малчице о еколошким мудростима. Чистоћа им, наравно, осим позоришног дружења доноси још неке лепе поклончиће, али то се већ зна. Као што се зна да ћемо фотографисане успомене објавти одмах после дружења.
 ŠKOLA „DUŠAN DUGALIĆ“ SPREMNA DA OČISTI SRBIJU
Број читања: 1748
27.05.2011.
Данас је еколошки караван Градске чистоће Београда представу „Прљаво или чисто – није исто“ довео у Специјалну основну школу „Народни херој Душан Дугалић“ на Врачару. Бода, Маки и Јоцко су добили шта су и тражили – фине девојчице и дечаке који су певали, ђускали и причали о рециклажи и свим оним чистим и лепо васпитаним темама о којима се на овим дружењима пева, ђуска и прича. Ко кликне на ДЕТАЉНИЈЕ све ће то и видети.