TUŽNA VEST O „SMUVAVANJU“
Број читања: 1680
29.04.2011.
Заљубљивање је важна вест! То сми написали када смо 6. фебруара под насловом „Смувавање“ објавили да је један У.С., ученик четвртог разреда једне смедеревске школе, тих дана нашао девојку, М.С., такође ученицу четвртог разреда исте школе, али из другог одељења. Они су се тада „смували“, што заначи да су им се међусобна симпатисања подударила. Чак су то своје „смувавање“ потврдили и пољупцем – у образ, али „онако“, као момак и девојка, па су после школе шетали, и он је заједно са њом чекао да јој дође аутобус, и куповао јој је сунцокрет, и радили су све тако неке романтичне ствари... А данас нам је стигла тужна вест.
 DOBRODOŠLI U „DEČJE CARSTVO“
Број читања: 1881
28.04.2011.
Поштовани дечји народе! Са овоооооооооооликим радовањем објављујемо: ИЗАШАО ЈЕ НОВИ БРОЈ „ДЕЧЈЕГ ЦАРСТВА“! Знамо да ће се одрасли одмах упитати: „А због чега је ова вест баш толико важна?“ Наравно да се од њих овакво питање може очекивати, јер су одрасли – порасли, а када неко толико порасте онда не зна колико је важно да се упознају Телетабиси, колико је забавно да се решавају забавни задаци, колико је чаробно када се дружите са омиљеним јунацима из света чаролије. А управо све то
 URRRAAAASPUST
Број читања: 1476
27.04.2011.
Иако се у школу не иде од петка, Ускршњи распуст је почео тек јуче. Званично, јер смо од петка празновали Ускрс. Распуст ће трајати кратко, пет дана, само до суботе 30. априла. Званично, али се у школу, такође званично, креће у уторак, јер се у понедељак не ради зато што је празник Први мај у недељу па се због тога нерадни дан помера на понедељак. Обрни-окрени, Ускршњи распуст од пет дана траје нам пуних – једанаест дана. Чудна нека математика, али јој се сигурно радујете. Нека, онда, тако и буде. Уживајте, али одвојите мало времена да обновите оно градиво које вам је шкрипало, јер када се поново крене у школу – нема заустављања до 10. јун, а ту је крај ове школске године.