DRUGA USPOMENE NA EKOLOŠKO DRUŽENJE U SREMČICI: OŠ „DUŠKO RADOVIĆ“
Број читања: 1746
31.10.2011.
Ако сте прочитали претходну вест знате да је данас еколошки караван акције „Прљаво или чисто – није исто“ био у Сремчици, и да смо у том последњем дану октобара имали два дружења. Прва вест је била о првом, а ова је о другом које је почело у 14 часова у ОШ „Душко Радовић“. И овде је било поучније него што смо се надали! На сва питања која су Маки, Бода и Јоцко поставили, другара су увек имали тачан одговор. Због тога су другари из Градске чистоће Београда и њих наградили еколошким поклончићима. Све се види на фотографијама, само кликните на ДЕТАЉНО.
PRVA USPOMENA NA EKOLOŠKO DRUŽENJE U SREMČICI: DOM ZA DECU OMETENU U RAZVOJU
Број читања: 1575
31.10.2011.
Данас је еколошки караван акције „Прљаво или чисто – није исто“ био у Сремчици. То знате, јер смо ово путовање најавили пре три дана. Знате и то да су за последњи дан октобара договорена два дружења. Прво, о коме је ова вест, било је од 12 часова са другарима у Дому за децу ометену у менталном развоју. Било је лепо, као што смо се и надали! Маки, Бода и Јоцко су од нових другара штошта корисно сазнали, а стари другари из Градске чистоће Београда су ђачко знање по добром обичају наградили еколошким поклончићима. Имамо и фотографије. Кликните на ДЕТАЉНО и погледајте их.
OVAKO SMO TREĆI PUT SNIMALI SPOT
Број читања: 1632
30.10.2011.
Трећа – срећа! Данас је завршено снимање спота за песмицу „Не разбацуј смеће“. Обећали смо фотографије са снимања, па обећање испуњавамо. Али, пре него што кликнете на ДЕТАЉНО, да вам кажемо и ово: Нешто од овога видећете и у споту, али само нешто, јер смо ми фотографисали тако да се види како снимање изгледа. Боду, Марију и Јоцка сте препознали, али да би спот био шаренији и веселији придружили су им се и неки нови другари. Ти млади глумци нису прави глумци, али – као да јесу. Нека се зна да су веома фини и лепо васпитани, а све непристојности само су – глимили. Ето! А сада...