Креативна група

Године 1997. вођени идејом о окупљању креативних људи спремних да део својих умећа посвете стварању за децу и дечјем стваралаштву, године глумац Слободан Бода Нинковић, музичар Љуба Нинковић и књижевник Јовица Тишма оснивају Креативну групу „Дечја Земља“ са којом снимају ЦД озбиљних песама за децу „Да л'би било фино?“. Живот и све што се наредних година дешавало удаљава их од директног ангажовања, али не и од идеје.
Године 2008. Креативна група обнавља рад доласком нових младих људи. Око пројекта „Слике из мрака“ окупили су се Јована Ђуричић, Александра Сашка Ђуричић, Софија Даћевац, Јелена Стојановић, Милош Пржић, Бранака Пешић, Мара Ожеговић, Наташа Филиповић, идејни творац пројекта Јовица Тишма и ментори Бода и Љуба Нинковић.
Године 2009. доношењем Статута Креативна група „Дечја Земља“ региструје своје постојање и рад наставља као удружење грађана које су основали Јовица Тишма, Марко Цакић, Миљан Губеринић, Александра Павловић, Душан Секула, Ана Стојиљковић, Пеђа Стојиљковић, Саша Величковић, Слободан Нинковић и Љубомир Нинковић
Исте године осмишљен је пројекат „Ко се пева, тај се воли“ – ЦД озбиљних песама за децу на коме ће са Бодом певати девојчице и дечаци из осам Домова за децу без родитељског старања и још неки другари.

Ако сте заинтересовани за сарадњу, ако имате занимљиве идеје које бисте да  поделите са нама, очекујемо да нам се јавите.